Переваги використання термальної води для шкіри

Догляд за шкірою настільки ж важливий, як і інші завдання у нашому нескінченному списку справ. Про достоїнства термальної води відомо немало, проте, як вона впливає на шкіру обличчя, знають не всі. Далі ми розповіли про це докладніше.

Чиста термальна вода – це ідеальний відновлюючий рецепт, щоб миттєво освіжити шкіру. Її можна використовувати самостійно, також цей компонент може бути основою різних косметичних засобів. Одним з найвідоміших брендів-виробників такої продукції є бренд La Roche Posay, ознайомитись з асортиментом його товарів можна за посиланням: https://www.watsons.ua/ru/13295/brand/la-roche-posay.

_ysMeVKI4XNprTCrwNQ34k5sEn61mF-20f_E2T7oUfR4TKNo5dVOHIodaSwva4xFfjq45nyyZTyTmahyH4OLIfs4URD3dg3w-bLYPUIjoHubFumXl7Y386Ido5OKdTgzIX3-ZaqJ

Термальна вода, насичена мінералами та мікроелементами, що надходять прямо з природних джерел, є унікальним продуктом, який може похвалитися безліччю застосувань. Це ідеальний вибір для зберігання у косметичці. Ось деякі поширені методи застосування термальної води.

Для зволоження

Перевага використання термальної води полягає в тому, що вона не тільки зволожує шкіру, але й підходить абсолютно для всіх типів шкіри.

Для тонізування

Хіба ми не любимо 2-в-1 продукти? Зволожуючий крем з SPF, консилер, що бореться з прищами тощо? Термальна вода діє як зволожуючий крем та тонік одночасно. Отже, після очищення можна використовувати термальну воду, щоб тонізувати, а також зволожити шкіру обличчя та отримати максимально природний догляд.

Для закріплення макіяжу

Наносячи невелику кількість засобу на лице після завершення мейкапу, ти допоможеш йому довше триматися. Випаровуючись, термальна вода допоможе зберегти все на місці. Також можна використовувати термальну воду, злегка змочивши губку для тонального крему, щоб вона зволожила шкіру та полегшила нанесення продуктів.

Для захисного догляду за шкірою

Термальна вода допомагає захистити шкіру від потенційної шкоди, заподіяної вільними радикалами. Вони агресивно діють по відношенню до шкіри і утворюються внаслідок куріння, вживання алкоголю, забруднення довкілля тощо.

Після гоління

Цей процес оголює новий шар шкіри, зчищаючи старий лезом. Якщо ти відчуваєш подразнення, почервоніння або дискомфорт після гоління, термальна вода – ідеальний заспокійливий засіб. Чиста термальна вода містить мінерали та солі, які заспокоюють і загоюють шкіру, схильну до подразнення, викликаного голінням.

Після епіляції

Епіляція – ще одна поширена процедура, якій ми піддаємося, щоб позбавитися небажаного волосся на тілі. Просто використовуй легкий спрей термальної води, щоб прискорити процес загоєння.

Для сяяння

Додатковою перевагою цієї цілющої води є те, що мінерали і солі, що містяться в ній, посилюють сяйво шкіри. Наносячи її поверх макіяжу або на голу шкіру, ти отримаєш природне сяйво всього за кілька секунд.

Для подорожей

Під час подорожі ти можеш почуватися втомленою, а напруга і зміна погоди можуть позначитися на шкірі. Термальна вода повертає їй енергію та полегшує дискомфорт.

Після занять спортом

Після тренування термальна вода може бути відмінним тонізуючим засобом для втомленої шкіри, заспокоюючи її та додаючи трохи вологи для відчуття свіжості.

.,.,.,.